Actualitate

Controale alcooltest în fiecare zi la CEO. “Vor să ne concedieze”

Complexul Energetic Oltenia a intensificat în ultimele săptămâni controalele privind consumul de alcool în timpul serviciului.

S-a întâmplat chiar ca aceiași salariați să fie testați și la intrarea în schimb, și la ieșire, spun surse din companie. “Au și găsit mulți care consumaseră alcool, inclusiv femei”, a spus o sursă a site-ului Sabotorii. “Niciodată nu au fost atâtea controale. Vor să ne concedieze. La mine nu se pune problema să beau, că și conduc, dar din păcate sunt mulți colegi care au fost prinși”, a mai menționat salariatul.

Oamenii cred că societatea are în plan să facă mai multe concedieri colective și că salariații băgați în comisia de disciplină, din cauza consumului de alcool, se vor regăsi pe listele de disponibilizare.

Circa 500 de salariați ar urma să primească preavizele peste câteva zile, concedierea colectivă fiind programată pentru data de 1 iulie.

Potrivit bugetului de venituri și cheltuieli, CE Oltenia va rămâne la finalul anului cu 11.299 de salariați, cu aproape 1.400 mai puțini decât la finalul anului trecut. Asta deși planul era ca numărul de salariați să scadă cu o mie.

Vizualizări: 4,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: