Politică

Continuă migrarea primarilor liberali spre PSD Gorj

Primarii liberali care nu s-au mai regăsit în formațiunea politică au plecat pe capete în Partidul Social Democrat, iar surse demne de încredere anunță că și în această săptămână social democrații ar urma să mai prezinte și alți primari care au decis că nu se potrivesc cu actuala conducere a formațiunii politice.

Pe listă s-ar mai afla cinci primari de comune după cum ne relatează sursele noastre, iar următoarele transferuri ar urma să fie anunțate spre sfârșitul acestei săptămâni.

„Să lăsăm timpul să vorbească. Eu v-am spus că o să mai vină. Sunt mai mulți primari care și-au manifestat intenția să vină în PSD. La PNL o să rămână doar Iordache și asta pentru că nu are spirit managerial”, a spus social democratul, Gabriel Giorgi.

 

Marcel Romanescu, Dumitru Leuștean, Dumitru Modrea, Aristică Coiculescu și Vili Pasăre sunt primarii din tabăra PNL Gorj care au anunțat că vor candida din partea PSD la alegerile locale din anul 2024. 

Nu în ultimul rând, un liberal mai tânăr, dar destul de ancorat în realitate, susținea că anul viitor urmează un adevărat exod din PNL. Toate acestea fiindcă lui Iordache puterea și banii i-au luat mințile. 

"Nu ai cu cine discuta. Omul și-a pierdut capul. Stați să vedeți la anul, că o să-i plece și ultimii oameni de forță. Nimeni nu-l suportă la infinit...", relata acesta la o discuție amicală. 

 

Vizualizări: 3,394

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: