Politică

Anca Bordușanu îi dă o smetie lui Lădaru 

Organizația PSD Târgu Jiu a devenit nefuncțională prin conjunctură, urmare a retragerii mai multor membri din biroul de conducere. Asigurarea unui interimat de către Adrian Dăianu a născut frustrări cel puțin în ceea ce privește un membru al fostei conduceri. 

Secretarul general al PSD Gorj, Anca Bordușanu, a criticat dur reacția unui contestatar al ultimelor schimbări politice din PSD Târgu Jiu. 
Chiar dacă aceasta nu a nominalizat persoana vizată, cel mai probabil este vorba de avocatul Eduard Lădaru, ales consilier local pe listele PSD în 2020. Acesta a avut mai multe ieșiri publice în care a susținut că a avut loc o încălcare a statutului, atunci când fostul birou de conducere al PSD Târgu Jiu a fost "dizolvat". 
Atașăm, în integralitate, punctul de vedere al Ancăi Burdușanu, de sâmbătă, 28 octombrie:

"Observ că, în spațiul public, au fost emise câteva inepții care nu fac cinste, cu atât mai mult unor oameni cu pregătire juridică. Și în instanță când îți susții pledoaria, trebuie să ai dovezi în tot ceea ce spui.

Ori, în cazul de față, inepțiile nu au fundament, nici în fapt, nici în drept!

Statutul Partidului Social Democrat ?? a fost încălcat întrucât Biroul Permanent Municipal al PSD Târgu Jiu ?? a fost dizolvat. 

Este normal ca, atunci când o structură de conducere devine nefuncțională ca urmare a încetării voluntare a exercitării calităților pe care membrii le dețin în cadrul BPM, să fie propusă o structură interimară.

Mai mult decât atât, atunci când arunci cu noroi în partidul pe listele căruia ai fost ales consilier, este cert faptul că nu mai poți face parte din acea echipă.

Ca atare, este de bun simț să îți prezinți demisia!
Dacă aveți demnitate, arătați că nu stați într-o echipă doar de dragul de a încasa indemnizația de consilier!" a postat pe pagina sa de socializare, Anca Burdușanu.

Eduard Lădaru a primit o sinecură, fiind numit în Consiliul de Administrație al UM Sadu. Acolo a încasat pentru ascuțit creioane, câteva mii lunar!! Zburat din funcție luna trecută, avocatul revoltat a devenit iarăși vocal, renăscând în el spiritul politic. Asta până primește o altă jumară. Apoi moflăie și.... tace! 

 

Vizualizări: 3,730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: