Social

Consultații gratuite în șase comune din Gorj

A fost lansat în Gorj proiectul „Împreună pentru sănătate!”, care este organizat de Asociația Bolnavilor de Cancer din Gorj.

Proiectul este cofinanțat din fondurile bugetului județului Gorj pe anul 2023 și se adresează locuitorilor din șase comune gorjene: Mătăsari, Dragotești, Văgiulești, Roșia de Amaradia, Vladimir și Hurezani. „Scopul proiectului este de a oferi consultații gratuite de prevenire a cancerului, indiferent de statutul de asigurat sau neasigurat, persoanelor în vârstă de peste 40 de ani”, au anunțat organizatorii.

Evenimentele speciale care vor fi organizate de asociația ABC Gorj la nivelul fiecărei localităti, vor oferi oportunitatea de a adresa întrebări medicilor specialiști și reprezentanților Casei de Asigurări de Sănătate Gorj. „Aceste consultații gratuite de prevenire a cancerului sunt esențiale în identificarea și gestionarea precoce a potențialelor riscuri și afecțiuni, contribuind astfel la o comunitate mai sănătoasă și informată”, informează organizatorii care au anunțat și unde se pot face înscrierile: la telefon 0722859514 sau prin e-mail la adresa [email protected].

Vizualizări: 577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: