Actualitate

Constantin Popescu a fost anunțat oficial abia după o săptămână de la numirea în funcție

Reprezentanții Complexului Energetic Oltenia l-au anunțat abia astăzi pe noul membru al Directoratului CEO, Constantin Popescu.

Ședința Consiliului de Supraveghere s-a desfășurat în data de 12 mai și, chiar dacă informația răsuflase către presă, nimeni nu a dorit să o confirme oficial din directoratul CEO.

Șefii companiei s-au grăbit însă să publice demisia lui Adrian Dăianu din Consiliul de Supraveghere, despre care forul de conducere a luat act în aceeași ședință.

Nu se știe exact care au fost motivele pentru care s-a întârziat confirmarea oficială pentru apropiatul lui Ion Iordache și nici nu credem că cei din conducere se vor grăbi să spună de ce. „In completarea numarului de membri ai Directoratului CE Oltenia, Consiliul de Supraveghere a aprobat in cadrul sedintei din data de 12.05.2023, conform recomandarii Comitetului de Nominalizare si Remunerare, numirea domnului Constantin Popescu pentru o perioada de 4 luni, incepand cu data de 15.05.2023, in baza prevederilor OUG nr.109/2011, cu modificarile si aprobarile ulterioare, aprobate prin Legea nr.111/2016.

Inaintea prezentei numiri, domnul Constantin Popescu, absolvent al Facultatii de Inginerie Mecanica si Electrica , precum si al Facultatii de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, a ocupat functia de sef birou in cadrul CE Oltenia, Contractul Individual de Munca fiind suspendat pe durata exercitarii mandatului de Membru al Directoratului, in baza Deciziei emise in data de 17.05.2023.

Domnul Constantin Popescu este salariat al companiei de la infiintarea acesteia (in anul 2012), anterior desfasurandu-si activitatea in cadrul fostului Complex Energetic Turceni incepand din anul 2007. In cadrul sistemului energetic are o vechime de peste 23 de ani”, se arată pe site-ul companiei. 

 

Totuși, trebuie să-i acordăm încredere domnului Popescu, om cu experiență energetică de 23 de ani… cu puțin noroc face 25 de ani de vechime și se încadrează pentru ieșirea la pensie pe legea 197.

Vizualizări: 1,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: