Actualitate

Sindicaliștii i-au cerut lui Plaveti să le spună cine a scris Planul de Restructurare/ Directorul general le-a spus că are răspunsul pregătit!

Sindicaliștii par să se fi dezmorțit din starea de letargie și l-au notificat oficial pe directorul general al Complexului Energetic Oltenia cu o serie de solicitări.

Una dintre ele, vizează Planul de Restructurare al companiei, sindicaliștii dorind să afle ce persoane l-au conceput. Discuția a avut loc chiar ieri, la Comisia Mixtă, iar cei care au făcut solicitarea sunt cei din Federația Națională Mine Energie.

Liderii nu concep ca persoanele care au făcut acest plan, care înseamnă închiderea companiei energetice, să mai lucreze pentru CEO. „Am vorbit cu domnul Plaveti și situația lor. Astăzi i-am solicitat să ne pună la dispoziție documentele să vedem și noi cine a scris acest plan, de cine e semnat și făcut. Cei de la Federația Națională Mine Energie i-au făcut adresă în sensul astă și el ne-a spus că are răspunsul făcut”, a spus liderul de sindicat, Alin Munteanu

 

Printre cei vizați se numără și Lăcrimioara Pințea, spun liderii de sindicat, care și-a făcut între timp bagajele și a plecat din conducerea CEO. „A fost făcut de niște….nici nu pot să-i numesc oameni, desi o parte sunt încă angajați ai Complexului Energetic Oltenia și au salarii foarte mari. Nu înțeleg cum mai sunt angajați în companie când au scris cu mâna lor că trebuie să se închidă. Atunci nu mai stați. Plecați și voi acum! Nu mai stați până în 2026. Acest plan a fost scris de la A la Z de Lăcrimioara Pintea. Mi-am dat seama că femeia asta nu vrea decât răul companiei și a fost ajutată de niște „cățeluși” de prin CEO”, a mai spus Munteanu la Radio Infinit.

Vizualizări: 3,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: