Anchetă

Consilier local al USR, reclamat în mod repetat la poliție. Soția, lipsită de apărare!

Un consilier local al USR din localitatea gorjeană Urdari a fost reclamat de mai multe ori la poliție, fiind acuzat că este violent. Soția, Mihaela Bădoiu, încearcă de câțiva ani să divorțeze. A mers chiar și la un post central de televiziune, pentru a se plânge că nu este ajutată de autorități, deși soțul i-ar fi luat copilul și nu o lasă să îl mai vadă.

”Fostul soț mi-a furat copilul, a venit să-l ia la programul de vizită și nu mi l-a mai adus. Mi-a zis că: e ultima oară când îl mai vezi. Nu l-am mai văzut de foarte mult timp, nu am acces la copil. Numai eu știu cum sunt nopțile mele când dorm, mă simt foarte rău, numai eu știu cât pot să sufăr, de doi ani și jumătate mă lupt”, a spus Mihaela Bădoiu la Antena 1.

Femeia susține că soțul a fost agresiv cu ea și cu mama ei, iar după ce micuțul s-a născut bărbatul a amenințat-o că îi va lua viața atât ei, dar și băiețelului pe care îl au împreună, după care se va sinucide.

”A venit și el acasă după ce am născut, m-a bătut prima dată în apartamentul alor lui, am avut degetul rupt. M-a amenințat cu moartea în nenumărate rânduri atât eu cât și mama mea, a încercat să mă omoare, a zis că mă aruncă de la etajul 4 și după se omoară și el”, a mai spus ea la Acces Direct.

Narcis Bădoiu este consilier local din partea USR la Urdari. Acesta a explicat de ce nu vrea să îi dea copilul înapoi, susținând că de fapt femeia refuză să își vadă copilul.

Acesta susține că femeia nu ar fi o mamă bună pentru fiul său, deoarece, când el a fost la muncă în străinătate, aceasta a lăsat copilul la părinții ei și a mers la concubin.

”Am fost și am luat-o din casă de la concubin, nu m-am atins de un fir de păr din capul ei”, a spus Narcis Bădoiu. Copilul are șase ani. 

Poliția a confirmat faptul că au fost făcute mai multe plângeri pe numele bărbatului în perioada martie 2019 - august 2019, că a mai fost o plângere în ianuarie 2020 și că dosarele au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Femeia a depus cerere de divorț încă din 2018, aceasta a fost admisă la Judecătoria Târgu Jiu, dar Tribunalul Gorj a dispus rejudecarea. Din nou Judecătoria a admis divorțul, dar soțul a făcut apel și dosarul este iar pe rolul Tribunalului Gorj, având primul termen de judecată pe 23 septembrie.

Vizualizări: 2,266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: