Actualitate

Conducere nouă la Transloc. Cine pleacă, cine vine!

Transloc, societatea de transport în comun din Târgu Jiu, va avea o nouă conducere începând cu luna mai. În urma unei selecții, au fost desemnate câștigătoare persoanele care vor ocupa două posturi de administrator. Este vorba de Victor Pîrvulescu și Marius Văcaru. 

Selecția a fost organizată de o comisie, la primăria Târgu Jiu, procedură care s-a derulat în perioada 31 ianuarie-15 aprilie, în baza unei hotărâri de Consiliu Local de la finele lunii ianuarie. 

Victor Pîrvulescu a obținut un punctaj final de 160 de puncte, iar Marius Văcaru a încheiat procedura de selecție cu 155 de puncte. Mandatul celor doi va expira în 22 noiembrie 2022. 

Consiliul Local va dezbate, într-o ședință ce va avea loc miercuri, 27 aprilie, proiectul de hotărâre pentru aprobarea rezultatului final al procedurii de selecție și convocarea acționarilor de la Transloc în vederea numirii celor doi administratori. În ședința Adunării Generale a Acționarilor ar urma să se stabilească și ce remunerație vor primi cei doi noi membri ai Consiliului de Asministrație. 

Victor Pîrvulescu era deja membru provizoriu în cadrul Consiliului de Administrație al Transloc. Marius Văcaru ia însă locul lui Alin Văcaru, care este membru provizoriu în forul de conducere al societății de transport în comun. Marius Văcaru a mai făcut parte din CA-ul de la Transloc în 2021. Ceilalți administratori sunt Constantin Pârău, Valentin Sichitiu și Verginel Neguți. Conform CV-urilor, Pîrvulescu nu lucrează, din 2006 având un contract de asigurare socială. 

Vizualizări: 2,575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: