Actualitate

Concurs reluat la Spitalul Novaci 

Conducerea Spitalului Orășenesc din Novaci a reluat concursul demarat în urmă cu doi ani pentru două posturi de asistent medical debutant, suspendat după ce membrii comisiei au încălcat procedura de desfășurare, nereguli care s-au lăsat inclusiv cu sancționarea disciplinară a acestora. 

Astfel, noul termen până la care pot fi depuse dosarele de înscriere la concurs este 13 martie, ora 14.00. La concurs vor putea să se înscrie inclusiv persoanele care se înscriseseră inițial. Candidaturile sunt valide dacă cei vizați își vor exprima în scris intenția de a candida din nou la concurs. 

Candidații trebuie să aibă diplomă de licență în specialitate sau diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate, ori diplomă de școală sanitară postliceală, certificat de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România și diploma de bacalureat. 

Conform noului calendar, selecția dosarelor va avea loc în 15 martie, iar proba scrisă a fost programată pentru 22 martie. Candidații vor susține interviul în data de 28 martie. 

Posturile asistent medical debutant scoase la concurs sunt pentru Compartimentul Obstetrică-Ginecologie și Cabinet Ambulatoriu Integrat Obstetrică-Ginecologie.

Vizualizări: 2,715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: