Actualitate

Concurs pentru postul de manager la Spitalul Târgu-Jiu. Condiții!

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu organizează în perioada 15 – 29 martie concurs pentru postul de manager. Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până la data de 15 martie, ora 10:00, la sediul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Concursul va fi în două etape, prima de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite prin anunțul de concurs, etapă eliminatorie. Cea de-a două etapă constă în susținerea publică și de evaluare a proiectului de management, etapă ce se desfășoară la sediul unității sanitare publice în data de 24 martie, începând cu ora 11:00.

Pentru a participa la concurs trebuie să fiţi absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic, să aveţi master sau doctorat în managementul sanitar, economic sau administrativ. O altă condiţie este vechimea de cel puțin 2 ani în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată.

Potențialii candidați interesați vor putea efectua, în data 19 februarie, începând cu ora 10:00, o vizită în cadrul unității sanitare, sub îndrumarea directorului medical al spitalului, pentru a se informa cu privire la problemele de la fața locului.

Orice persoană poate propune întrebări pentru candidați, menționând candidatul căruia îi este adresată întrebarea, cu condiția ca aceste întrebări să aibă legătură cu proiectul de management. Întrebările vor fi adresate prin e-mail, la adresa [email protected].

Vizualizări: 614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: