antiVirale

Concurs de curățat porumbi la Ziua Recoltei. Vezi cine sunt câștigătorii 

Concursuri inedite au fost organizate în cadrul evenimentului „Ziua Recoltei. Ziua Produsului Gorjenesc” ce a avut loc în Piața Centrală din municipiul Târgu Jiu. Concursurile au creat bună dispoziție celor prezenți și i-au ambiționat pe concurenți să câștige premiile simbolice puse în joc. Una dintre competiții a fost cea de curățat porumbi. 

Piața Centrală din municipiul Târgu Jiu s-a transformat preț de câteva ore într-o mare de oameni care au dorit să participe la evenimentul organizat de Primăria Municipiului Târgu Jiu, în parteneriat cu societatea Edilitara Public. Programul a fost deschis de Fanfara Armonia și Ansamblul Profesionist Doina Gorjului și a continuat cu o serie de evenimente. Două concursuri, cel de curățat porumbi și cel în care a fost premiat cel mai frumos stand, au fost în centrul atenției. Câștigătorii au primit premii care le vor fi de folos în gospodărie. Iată clasamentul:

Concurs cel mai frumos stand de producător:

Locul 1 Producător agricol Nica Ancuța - legume, fructe

Locul 2 PFA Olaru Elena Carmen- produse apicole

Locul 3 Producător agricol Coiculescu Nicolae- produse vinificație

Premii:

Locul 1 - roabă 

Locul 2 - pompă de stropit plante

Locul 3 - foarfecă telescopică de pomi

Concurs de curățat porumb:

Locul 1 Ancuța Buliga

Locul 2 Romanescu Stelian

Locul 3 Staiculescu Eugen (angajat Edilitara, electrician)

Premii:

Locul 1 - topor

Locul 2 - fierăstrău

Locul 3 - foarfecă de vie

Gorjenii care și-au petrecut duminica în Piața Centrală din municipiul Târgu Jiu au avut ocazia să deguste numeroase produse tradiționale, dar și să mănânce pe săturate, la mesele comercianților veniți la „Ziua Recoltei. Ziua Produsului Gorjenesc”.

 

Vizualizări: 1,271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: