Social

Comuna Arcani își schimbă fața cu bani europeni 

Centrul localității Arcani se va schimba. Lucrările la modernizarea și supraetajarea primăriei sunt pe final. Tot în centrul comunei, se reabilitează căminul și blocul de locuințe. 

 

De asemenea, cu bani de la Guvern, autoritățile vor reconstrui de la zero o școală. Vechea unitate de învățământ a fost demolată după ce a fost grav afectată de cutremurele de anul trecut.

 

"Am fost alături de Dan Coiculescu, primarul localității Arcani. Și aici se fac investiții importante, confirmându-se zicala că „omul sfințește locul”. Consolidarea, extinderea, supraetajarea și dotarea sediului primăriei; reabilitarea și modernizarea blocului de locuințe P+2; reabilitarea, modernizarea, consolidarea și dotarea centrului cultural al Văii Jaleșului - profesor Grigore Pupăză, precum și reconstruirea de la zero a Școlii gimnaziale din Arcani, o școală afectată foarte grav de ultimul cutremur, sunt doar câteva dintre investițiile făcute de actuala administrație", a transmis Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Vizualizări: 1,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: