Social

Competiție națională de box într-o comună din Gorj

Comuna gorjeană Bălești găzduiește, în perioada 5 - 10 decembrie, Campionatul Național de Box pentru tineret și seniori. Peste două sute de sportivi participă la eveniment.

Campionatul Național de Box pentru seniori și tineret va începe luni, întrecerile fiind programate la Sala de Sport Ceauru. 

”Suntem onorați să fim, pentru al doilea an consecutiv, gazda Campionatului Național de Box pentru seniori și tineret. Ne bucurăm că Federația Română de Box a luat această decizie, ceea ce înseamnă că evenimentul de anul trecut a fost unul reușit”, a transmis primarul comunei, Mădălin Ungureanu.

Organizatorii sunt, alături de federație, Primăria și Consiliul Local Bălești, Clubul Sportiv Internațional Bălești și Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu. 

„Suntem pregătiți și așteptăm debutul. Suntem privilegiați să fim pentru a doua oară gazdele acestei competiții și este un lucru extraordinar, nu numai pentru comuna noastră ci și pentru județul Gorj să primim acești sportivi și să-i găzduim”, a mai spus primarul Ungureanu.

Comuna Bălești a mai organizat în acest an și Cupa României la box pentru tineret.

 

Vizualizări: 1,479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: