antiVirale

Competiție de îndemânare auto pentru femei, la Târgu Jiu 

Clubul Sportiv Autocorex, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (F.R.A.S.), va organiza în zilele de 4 și 5 martie, la Târgu Jiu, Campionatul Județean de Îndemânare Auto (CNIA) 2023, competiție destinată sexului frumos. 

Concursul ”Cupa Femina” este adresat exclusiv fetelor și femeilor, celor care fac primul pas în motorsport, posesoarelor de automobile de serie, de competiție, indiferent de tipul transmisiei, care dețin permis de conducere categoria B.

Întrecerea sportivă va avea loc în parcarea de pe Insulița Târgu Jiu, pe asfalt. În concurs vor intra maximum 50 de automobile, iar înscrierile se pot face până în 4 martie, pe email. 

”Sunt admise să participe automobile înmatriculate sau neînmatriculate care să respecte normele de siguranță de bază-scaun cu tetiere, centura în minim 3 puncte, instinctor. Casca de protecție trebuie amplasată la vedere, pe scaunul pasagerului”, conform organizatorilor.

Etapa are 2 manșe de concurs. Pentru alcătuirea clasamentului final se vor cumula cei mai buni doi timpi din cele două manșe de concurs. Festivitatea de premiere va avea loc pe platoul amenajat în zona startului. Piloții clasați pe primele trei locuri vor primi cupe. 

Vizualizări: 1,897

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: