Ultima oră

Cod portocaliu de viscol la Rânca

Este atenționare de cod portocaliu de viscol la Rânca, acolo unde s-a lucrat intens în ultimele ore pentru a se deszăpezi drumul.

Viscolul din zona montană Rânca, anunțat deja de meteorologi care au transmis un cod portocaliu în zonă, a dus la viscolirea zăpezii care a dat de lucru drumarilor și pe timpul nopții. 

Circulația a fost îngreunată încă de vineri seara pe DN 67C, zona Rânca, din cauza viscolului care a dus la scăderea vizibilității. DRDP Craiova a anunțat că s-a acționat pe drumul spre Rânca cu trei utilaje de deszăpezire cu lamă, pe DN 67 C, între kilometri 25 și 34+800, dar și cu material antiderapant.

Drumarii reamintesc celor care vor să plece spre munte că zona montană este sub avertizare meteo cod portocaliu de viscol. „Nu vă deplasați în zonele montane cu autovehiculele neechipate corespunzător pentru iarnă. Atenție, lanțurile antiderapante sunt recomandate, dar este posibil să devină obligatorii dacă vremea se înrăutățește!”, a fost avertismentul transmis de drumari pentru cei care merg la munte. 

Județul Gorj se află la această oră sub avertizare de Cod portocaliu și galben de vreme severă, respectiv viscol și ninsori.

Vizualizări: 714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: