Ultima oră

Circulaţie feroviară întreruptă în judeţele Dolj şi Gorj

Circulaţia trenurilor este întreruptă pe ruta Cernele – Răcari – Filiaşi – Ţânţăreni, în judeţele Dolj şi Gorj, după ce un tren privat de călători a rupt pantograful şi linia de contact la ieşire din staţia Filiaşi.

În intervalul orar necesar remedierii deranjamentului pentru repunere sub tensiune, două trenuri de călători au fost oprite temporar, pentru a se asigura front de lucru cu drezina pantograf.

Astfel, trenul IRN 78, care circulă în relaţia Bucureşti Nord – Curtici, va ajuge la destinaţie cu o întârziere de 150 de minute. Trenul IR 1822, care circulă în relaţia Arad – Bucureşti Nord, va ajunge destinaţie cu o întârziere de 130 de minute.

„Menționăm faptul că, până la finalizarea intervențiilor și repunerea sub tensiune a liniei de contact și pe ultima secțiune CF, Filiași – Țânțăreni, trenurile Regio care vor tranzita această porțiune vor fi tractate cu locomotovă Diesel”, anunță CFR.

Update: Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația trenurilor pe relația Filiași – Țânțăreni a fost reluată în condiții normale de trafic, cu tracțiune electrică.

Vizualizări: 738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: