Politică

Ciolacu s-a spălat pe dinți cu "Poxipol"

... și, da, atunci când nu se spală pe dinți cu "poxipol", cred că-l trage din pungă. Altfel, nu se explică letargia și nici tentativa de opoziție pe care o face. Am răsfoit activitatea d-lui expusă pe pagina de socializare și am extras câteva postări demne de un veritabil președinte de partid oneros!

 


Să fie într-un ceas bun! Ne-ai mișcat/ marcat și te-ai făcut remarcat! 

 


De acord! Însă ai prea comprimat urarea. Păi, avioanele pe care le-a tot cumpărat România am înțeles că pornesc la șufă, deci... musai era și o urare de "ședere plăcută la sol"!

 


Ei, aici mă autodenunț! Je suis ticălos!! Nu le-am urat nica, fiindcă pe 1 Decembrie nici ei nu ne-au urat nouă. Ba, din contră, când românul era tot un "Je suis Charlie", ne-au făcut-o pe Halep țigoineriță!

 


Hai că așa mai merge! Ăsta-i de-al nostru. În plus, măcar dați înainte voi... lăsă-l dracului de proiect.

 


...mai, mai că-mi vine și mie să înghit un tub de poxipol. Di teamă, di valoare, di toate mușchiurilii lu SUA! Iu ai dă stend că l-ai surprins și pe Biden. Ăla habar nu avea
că-i ziua Americii.

 


Cu ziua am rămas, că în rest... pe drepte vorbind, steagul nostru este la un bob zăbavă să fie eclipsat de ăla al LGBD iștilor. Pentru că trend, pentru că europeni, pentru că tradiția și cultura sunt pa pa. 

 


Bună asta! Dar ce facem cu Johannis, că până spune sloganul... ne ia viiturili! În concluzie, ideal ar fi să opriți drujbele! Asta ca să nu ne trezim peste 20 de ani că ne confundă ăștia cu Dubaiul.

 


Aici ai dreptate. De un an încoace am simțit și eu acest lucru. Noroc cu pandemia și cu #rovaccinare! Înțeleg că o să ne întinerească ăștia. Dacă mai vine și Delta, cică vaccinul reparator ne și înmulțește. Suntem pe drumul cel bun. 

 


Asta cu liniștea este bestială!! Tradus, stai dracu liniștit că altfel te liniștesc ăștia iar! Sau cum? Păi tu crezi că pușcăria este stadion de fotbal? Nu, hombre... acolo chiar este liniște. Deci... i-ai urat de bine, un fel de: "drum deschis cu dubă închis!"

 


Asta-i de la marijuana, că aia îți dă cu foame și cu muțenie. Știi? De la hașiș îți vine să “te râzi”.

În concluzie, ne-am prins că, voalat așa, l-ai făcut drogat pe Câțu. Te pârăsc!

 


Schimbă abordarea, băi, amețitule! Ne ducem cu mintea la alte necurate cu "întâlnirea bună". Gândim că ăla era "băiată" și de aici modul de exprimare... Nu de alta, dar avem semnale clare că de la Bruxelles au ajuns să ne conducă niște unii majoritari cu volan pe dreapta! Adevărat, ar spune și Florin Salam!

 


O decizie asumată. Dacă toate statisticile spun că peste 10-15 ani dispare fondul de pensii, ce rost mai are să ne amăgim? O pregătim de pe acum. Muncim de la începutul lunii până la sfârșitul lumii. Noroc cu intervenția ta!! Ne-ai salvat!

 


Aloooo, 112!? Trimiteți un echipaj să-i ia ăstuia briceagul din mână, că dăm de alte necazuri. Dacă nu îl folosește, leșină și tot face el ceva! Alzheimerul este de vină. Păi, mă, nea Scapără, vezi că ăia sunt cuplați și ronțăie aceleași indemnizații de la care v-ați decuplat voi când ați ieșit de la guvernare. Deci... șiiit că ne râde lumea!

 


Ăsta da îndemn. Apropo, dacă te ține bateria la mașină și dacă te țin brăcinarii, dă o fugă prin vame să vezi câte deșeuri vin din "import"! O să ai un șoc cunoscător, fiindcă știi și tu că #vinereadeșeurilor este în fiecare zi, în timp ce #vinereaverde este doar o dată pe an. Trist!

 


Salutăm urarea, am observat că de ziua copilului a luat Facebook câteva kg în plus de la urările voastre! Copiii, în schimb... tot minusuri, tot minusuri.

 


Am lăsat pe final cea mai tare declarație, menită să stârnească hohote de râs;

"Nu cred că Liviu Dragnea este un om prost şi ştie foarte bine şi nu cred că-şi doreşte să devină un instrument, culmea, al lui Klaus Iohannis, de a face un aşa presupus scandal".


Bos (în latină), ați ajuns să vă încăierați care să-i facă o clanță lui Werner! Tu ești deja mâna dreaptă cu care își pălmuiește Klaus cuculețul și ți-e teamă că a ieșit Dragnea de la pârnaie mai antrenat? Apropo, să nu scuipi în palmă că riști de la poxipol să rămâi cu "haia-n mână" și apoi necesită servicii de descarcerare.

Vizualizări: 4,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: