Actualitate

Cine va fi numărul 1 în CE Oltenia

Directoratul Complexului Energetic Oltenia are cinci membri, dar doi dintre ei sunt în previz până la jumătatea lunii februarie. 

Din păcate, toți au culoare politică, scorul în acest moment fiind 3 PNL - 2 PSD. Mai exact, de la PNL sunt Daniel Burlan și nou-intrații Cosmin Trufelea și Iulius Plăveți, de la PSD sunt Marius Negru și Ion Bălășoiu.

Cum Burlan și Negru au fost revocați și pleacă din Directorat în două săptămâni, se duc negocieri politice pentru șefia CEO.

Cel mai probabil președintele Directoratului va avea culoarea politică a ministrului Virgil Popescu, adică va fi liberal. Virgil Popescu îl vrea pe Plăveți, spun surse politice, iar șeful PNL Gorj, Ion Iordache, se bate pentru Cosmin Trufelea. Favorit pare a fi omul ministrului, dar negocierile sunt în toi.

Pe paginile de socializare, părerile salariaților sunt împărțite. Unii ar vrea un director care să vină din companie, pentru a înțelege problemele specifice, alții spun că ar fi mai bine cineva din afară, care să nu țină cont de combinațiile locale.

Oricum părerea oamenilor nu este luată în calcul, că dacă ar fi, am fi avut manageri profesioniști, nu politici.

 

Vizualizări: 2,499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: