Actualitate

Cine sunt noii administratori ai Medserv Min 

Societatea Medserv Min SA, la care CE Oltenia este acționar majoritar, are un nou Consiliu de Administrație, al cărui mandat a început în data de 2 decembrie. Vechii administratori au fost revocați ca urmare a expirării duratei mandatelor. 

Doi dintre ei se regăsesc și în noul Consiliu de Administrație, respectiv Florin Mergea și Georgiana Popescu. Cel de-al treilea membru din forul de conducere al prestatorului de servicii medicale pentru minerit este Ilie Cătălin Cinciulescu, care a luat locul lui Florin Constantin Mișcodan. Cei trei sunt membri provizorii, drept pentru care vor avea un mandat de patru luni. 

În 28 noiembrie, CE Oltenia a declanșat procedura de selecție a membrilor Consiliului de Administrație al Medserv Min, în baza legii 109/2011 privind guvernanța corporativă a intreprinderilor de stat. Comisia de selecție este formată din specialiști ai CE Oltenia. 

Conform planificării, procedura ar trebui să se încheie cel târziu în 27 aprilie 2023. Administratorii selectați vor fi numiți pentru un mandat de 4 ani. 

Vizualizări: 2,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: