Actualitate

Cine pune piedici aprobării bugetului CEO/ Există riscul ca angajații să nu primească prima de sărbători?

Pentru prima dată în istorie, Complexul Energetic Oltenia nu are bugetul aprobat nici până la această dată. De vină pentru acest lucru ar fi cei de la Finanțe, cred liderii de sindicat. Reprezentanții salariaților spun că, angajații de la Finanțe sunt foarte rigizi și nu înțeleg mecanismul de funcționare al companiei energetice în care își desfășoară activitate puțin sub 10 mii de salariați.

„Cei de la Finanțe privesc foarte rigid. Știți că noi am negociat niște drepturi salariale destul de bune pentru acest an și probabil nu concordă cu ce au dânșii în legislație, fără să înțeleagă mecanismul de funcționare al acestei companii. Acele legi pot să fie interpretate în favoarea salariatului, dacă vrei să le interpretezi în defavoarea salariatului, cum de altfel se interpretează…”, transmite președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu. 

Riscă minerii și energeticienii să rămână fără prime de sărbători?

Liderii de sindicat exclud varianta ca angajații Complexului Energetic Oltenia să nu primească bonusul financiar acordat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. „Nu! Măsurile vor intra în vigoare de anul viitor. Deci, anul ăsta e bine pentru că avem profitul acela pe hârtie, dar e profit”, a mai spus Pîrvulescu.

 

Vizualizări: 3,795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: