Actualitate

Sindicaliștii recunosc: Este plan de închidere, nu de restructurare!

Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia încep să spună adevărul pe care toată lumea îl vorbește pe la colțuri. Planul de Restructurare pe care îl are compania energetică este, de fapt, un plan de închidere.

Este ușor însă să spui acest lucru verbal, iar ca reprezentant al salariaților să nu faci nimic în tot acest timp în care se vorbește acest lucru. Este mult mai ușor să arunci în spinarea altora greșelile, decât să fi încercat să faci și tu ceva pentru a îndrepta situația.

„Suntem pe program de restructurare pentru că așa îi spunem noi, dar este program de închidere, așa cum știe toată lumea. Din păcate, anumite persoane nu își asumă acest lucru. Nu noi am negociat cu cei de la Bruxelles”, a spus președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pârvulescu.

 

Complexul Energetic Oltenia nu va încheia anul curent cu un rezultat financiar pozitiv, cel puțin, așa susține Pârvulescu. „Nu se poate altfel, eu așa cred! Pentru că vindem o cantitate de energie redusă”, a conchis președintele FNME.

 

Vizualizări: 4,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: