Ultima oră

A scăpat cu viață ca prin minune de sub roțile unui TIR

O femeie a reușit să scape cu viaţă ca prin minune, după ce a fost lovită de un TIR pe o trecere de pietoni, ea ieșind pe propriile picioare de sub mașină.

O femeie de 29 de ani a fost lovită de un TIR chiar pe o trecere de pietoni din Buzău. Tânăra a scăpat cu viață după ce s-a rostogolit pe sub cabina unui TIR încărcat cu marfă, ea fiind lovită pe trecerea de pietoni și aruncată sub cabina mașinii de unde a ieșit singură, șoferul oprind imediat ce a constatat incidentul. 

Potrivit poliției, tânăra s-a angajat regulamentar în traversarea trecerii de pietoni, însă a fost prea aproape de baza cabinei TIR-ului, și, din cauza lipsei de vizibilitate, șoferul nu a observat-o. La un moment dat şoferul a accelerat şi a lovit femeia care s-a trântit la pământ şi s-a rostogolit pe sub autotren. 

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde a ajuns şi un echipaj de Ambulanţă. Victima, din localitatea Poşta Câlnău, a fost evaluată din punct de vedere medical, și nu a suferit leziuni, fapt pentru care şoferul în vârstă de 34 de ani din Suceava a fost sancţionat doar pentru neacordarea de prioritate, fiind aplicată o amendă şi măsura complementară a suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Momentul a fost surprins de o cameră e supraveghere iar imaginile au fost publicate de Blitz24.ro. 

VIDEO

Vizualizări: 560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: