Actualitate

Cine a evaluat-o pe Mariana Ghițulescu și ce notă i-a dat

S-a finalizat evaluarea activității directoarei Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu" din Târgu Jiu. Comisia care a analizat activitatea managerială de anul trecut a notat-o cu 8.90. În ultimul an, echipa artistică a teatrului a fost completată cu actori consacrați și cu tineri talentați.

 

Într-un comunicat de presă, teatrul a transmis ce specialiști au făcut parte din comisia de evaluare: "Ștefana Pop-Curșeu – director artistic - Teatrul Național Cluj-Napoca (Doctor în studii teatrale la departamentul de Studii Teatrale la Universitatea Paris III, Masterat în Studii Teatrale la Universitatea Paris III- Sorbonne Nouvelle; Licenţă în Studii Teatrale la Universitatea Paris III-Sorbonne Nouvelle; Şcoala Normală Superioară (École Normale Supérieure de la rue d’Ulm); Studii teatrale, secţia Teatrologie a Universităţii „Babeş-Bolyai“; Cluj-Napoca; Facultatea de Litere, secţia Franceză-Engleză, Universitatea „Babeş-Bolyai“, Cluj- Napoca); Sabin Sabados – Conf. univ. dr. – Universitatea de Arte din Târgu-Mureș – Expert instituțional al catedrei de teatrologie - marketing și management teatral, președinte Senat UAT (Doctor Summa Cum Laude în Teatru și Artele Spectacolului – Universitatea de Arte din Târgu Mureș, membru al Asociației Intonaționale a Criticilor de Teatru și redactor al revistei Symbolon; este autor de studii în domeniul culturii și al artelor spectacolului)", a transmis instituția. 

 

Cei care i-au analizat activitatea actualei directoare au transmis că a fost apreciată ca fiind intensă, cu multe schimbări majore care au dus la o mai bună organizare, la eficientizarea activității și la creșterea calității actului artistic.

 

"Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu ESTE DESCHIS ARTIȘTILOR. Astfel, în perioada managementului doamnei Mariana Ghițulescu, echipa artistică a teatrului a fost completată cu actori consacrați și cu tineri talentați ce au dovedit-o deja prin performanțele profesionale confirmate. Este vorba de Ioana Flora, Maia Morgenstern, Adrian Andone, Claudiu Istodor și de tinerii: Voica Oltean, Adrian Strâmtu, Alexandru Manea, Reka Kovacs, Ana Vînău.

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, prin managerul Mariana Ghițulescu, respectând prevederile legale și acționând cu bună credință, va continua să-și îmbunătățească permanent resursa umană prin toate mijloacele permise de legislație (perfecționare, recrutare etc.), urmărind întotdeauna interesele instituției, ale iubitorilor de teatru, dar și ale angajaților", a mai transmis instituția într-un comunicat de presă.

Vizualizări: 3,461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: