Politică

Cilibiu nu e singura. Cinci șefi în PNL Gorj, fără adeziune!

Organizația Gorj a PNL poate intra în istorie, pentru că are de luni cinci lideri care au devenit membri de partid miercuri, adică după două zile.

Este vorba despre prefectul Cristina Cilibiu și de câțiva oameni veniți cu senatorul Ion Iordache de la Forța Dreptei. Aceștia au fost validați de organizația centrală luni ca membri în noul Biroul Permanent Județean al PNL Gorj, interimar, iar după două zile adeziunile lor au fost validate în ședința respectivului BPN.

Fostul lider Dan Vîlceanu susține că s-a încălcat statutul și că procedura de înscriere în partid nu a fost respectată. “Prima condiție să ocupi o funcție de conducere este să fii membru de partid”, a spus Dan Vîlceanu. Drept este că vechiul BPJ, cel controlat de Vîlceanu, nu ar fi validat vreodată oamenii lui Iordache, știut fiind că acesta vrea să preia partidul.

Vîlceanu a mai criticat faptul că mai mulți liberali care sunt membri PNL au fost amenițați cu destituirea din funcțiile deține în Complexul Energetic Oltenia, făcând referire la Gigel Jianu, Sorin Chircu, Emanoil Dragomirescu și Ion Dragu.

 

Vizualizări: 1,758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: