Politică

Surse: Ce funcție va avea Cilibiu în PNL Gorj

Cristina Cilibiu l-a lăsat pe Marcel Iacobescu fără postul de prefect de Gorj și, spun surse, îl va înlocui și în funcția de secretar general al PNL Gorj.

Interesant este că Cilibiu a intrat în conducerea PNL Gorj înainte de a redeveni membru. Cristina Cilibiu a făcut următoarea declarație astăzi la Radio Infinit: “Luni a fost o ședință în care a fost dizolvat BPJ-ul și a fost validat un alt Biroul Permanent Județean din care fac parte”. Întrebată când a făcut adeziunea la PNL, Cilibiu a spus că... urmează. “Vom avea o ședință în cadrul Biroului Permanent Județean”, a spus Cilibiu, precizând că acolo va depune solicitarea de reînscriere în partidul din care a demisionat acum câteva săptămâni.

Este probabil o premieră în politică să primești o funcție de conducere înainte de a deveni membru, dar la PNL Gorj nu ne mai miră nimic. De altfel, în noul birou al PNL Gorj mai sunt câțiva foști lideri ai Forța Dreptei, intrați în conducere fără să fie membri.

Faptul că Iordache și Cilibiu fac parte din noul BPJ al PNL Gorj încă de luni a fost anunțat printr-un comunicat de presă și de președintele interimar Gigel Știrbu. „Biroul Permanent Național a decis astăzi, cu 60 de voturi “pentru” și două „împotrivă”, dizolvarea vechiului BPJ al PNL Gorj, și numirea unuia nou, interimar. Din noul Biroul Permanent Județean al PNL Gorj fac parte toți primarii partidului, consilieri județeni, prefectul județului Gorj, Cristina Cilibiu, deputații PNL și senatorul, Ion Iordache, a cărui revenire în partid o salut“, se arată în document.

actualizare: Cilibiu a fost prezentată ca secretar general în ședința de miercuri seara a noului BPJ al PNL Gorj.

Vizualizări: 1,756

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: