Eveniment

Cercetați penal pentru infracțiuni în trafic

Numeroși șoferi s-au ales în weekend cu dosare penale, după ce au fost opriți în trafic de echipajele de poliție. 


Duminică, polițiștii din Turceni au depistat, în trafic, un bărbat de 29 ani, din comuna Borăscu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 673 Turceni, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. ”În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și care are suspendat dreptul de a conduce”, conform IPJ Gorj. 

Tot duminică, polițiștii din Târgu Jiu au depistat, în trafic, un bărbat de 36 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 663 Văcarea, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană sub influența băuturilor alcoolice.

Ghinion a avut și un tânăr de 24 de ani din comuna Polovragi. Acesta a fost oprit duminică de polițiștii din Novaci, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cotiso din localitate. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cazul său, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Vizualizări: 1,042

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: