Actualitate

CEO vrea să recupereze banii dați ilegal la Pandurii

Foști directori ai Complexului Energetic Oltenia ar putea pune din buzunar banii alocați ilegal clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Acționarii au pe ordinea de zi a ședinței din decembrie un acord privind promovarea unei acțiuni în răspundere împotriva persoanelor din conducerea companiei energetice care nu au recuperat sumele achitate nelegal către Asociația Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Targu Jiu.

„Aprobarea promovării unei acțiuni în răspundere împotriva persoanelor răspunzătoare, în vederea ducerii la îndeplinire a masurilor dispuse prin actele de control de către Curtea de Conturi și ANAF, pentru recuperarea sumelor achitate nelegal către Asociația Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu, conform notei de fundamentare si desemnarea persoanelor care vor exercita acțiunea în justiție împotriva persoanelor menționate anterior”, potrivit Complexului Energetic Oltenia.

Curtea de Conturi a stabilit că sumele virate de Complexul Energetic Oltenia în contul echipei de fotbal, care între timp a ajuns în faliment, trebuie să fie recuperate. 

CE Oltenia a ieșit în acest an din asocierea de la Pandurii, dar după ce a fost obligat în instanță să achite contribuții importante, asumate de foste conduceri, ilegal.

Vizualizări: 2,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: