Actualitate

CEO caută firmă de transport pentru angajații de la CFU Turceni

Complexul Energetic Oltenia vrea să achiziționeze prin cumpărare directă serviciul de transport salariați de la domiciliul și retur pentru Secția CFU Turceni. Este vorba de următoarele rute: Cocorova - Turceni, Rovinari - Turceni, Argetoaia - Turceni și Borascu - Turceni.

Valoarea aproximativă a contractului este de 100 de mii de lei, iar perioada de desfășurare este de 3 luni. Conducerea Complexului Energetic Oltenia a stabilit să nu ceară garanție de participare pentru acest contract, iar data limită de depunere a ofertelor este 22 iunie.

Ofertantul va elabora propunerea tehnică astfel încât aceasta să respecte în totalitate cerintele prevăzute în Caietul de sarcini.

Se va aplica criteriul cel mai bun raport calitate - pret, dintre ofertele declarate admisibile, pentru atribuirea contractului sectorial, în conditiile respectării specificatiilor tehnice prevăzute în caietul de sarcini si a documentelor de calificare solicitate prin documentatia de atribuire, anunță conducerea companiei energetice.

Vizualizări: 813

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: