Politică

Cel mai toxic om politic al Gorjului mai primește o palmă! "Finuțul" făcut director nu mai continuă în Directoratul CEO!

Obișnuit deja cu eșecul, senatorul PNL Ion Iordache primește încă o lovitură. După ce a susținut un fin în Directoratul Complexului Energetic Oltenia, Iordache își va pierde și ultimul corespondent în cadrul companiei energetice.

Costică Popescu se bucură de ultimele zile într-un birou răcoros/călduț și frumos în Târgu Jiu, pentru că ar putea să-și ia, din nou, electrozii și masca de sudură în primire.

Surse demne de încredere ne-au relatat că membrii Consiliului de Supraveghere de la Complexul Energetic Oltenia nu se vor întâlni până la expirarea mandatului lui Popescu, fapt ce se va întâmpla pe data de 15 septembrie.

Toate aceste lucruri se revarsă împotriva lui Iorache, care l-a susținut pe Vladimir Tanasiev în fruntea CS-ului, însă Alexandru Marcoci a câștigat funcția de președinte. Unele voci spun că este doar începutul, iar Iordache trebuie să se învețe cu gustul amar și sărat. Nu ne rămâne decât să-i urăm succes și să ne raportăm la ce a zis colegul lui de partid, Gheorghe Pecingină: „Este cel mai toxic politician al Gorjului”!

P.S.: Johnuțule, ai grijă, cică Virgil și alți câțiva greuceni s-au cam săturat de politica ta.

Vizualizări: 4,570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: