Social

Cel mai mare parc din Târgu Jiu, gata anul viitor

Parcul amenajat în cartierul Narciselor va fi cel mai mare parc din Târgu Jiu. Va fi gata anul viitor, promite municipalitatea. Și acolo vor fi mutate toate marile evenimente care au avut loc până acum pe insuliță. Printre acestea, Zilele Orașului sau Festivalul Berii.   

“Parcul din zona Narciselor va deveni cel mai mare. Are 12 hectare și va fi un pol de atracție. E o zonă nouă. Anul viitor, evenimentele majore, Zilele Orașului se vor organiza în proximitatea acestui parc”, a declarat Raul Chiriac, director de investiții în cadrul Primăriei Târgu Jiu.

În șantier, mai sunt și alte parcuri din Târgu Jiu. Parcul Tudor Vladimirescu este gata și urmează să fie recepționate lucrările, a mai anunțat Chiriac la Radio Accent.

“Infrastructura verde este una dintre priorități. În programul de investiții, sunt prevăzute o serie de obiective. Avem zonele cartierelor, cu mici părculețe care să devină mai atractive. Au fost puse puse în funcțiune cinci părculețe noi în strada Săvinești, Griviței, Olari, Mioriței, zona Gării. Apoi, avem reabilitarea parcurilor existente: parcul de la statuia Tudor, care e în stadiul de finalizare, va urma recepția, și parcul Arethia Tătărescu, adiacent Căii Eroilor, de lângă Muzeul de Istorie. În proximitatea Parcului Coloanei, a fost recepționat noul parc pe terenul donat de Asociația Infinitului”, a mai afirmat Raul Chiriac.

De puțin timp, și parcul Lido a intrat în reabilitare.

Vizualizări: 4,582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: