antiVirale

Cea mai tare petrecere de Revelion, la Dolce Vita Ballroom

Restricțiile au fost ridicate, astfel că gorjenii au unde se relaxa în noaptea de Revelion. Cea mai nouă și elegantă sală de evenimente din Târgu-Jiu îi așteaptă pe gorjeni la o petrecere de neuitat, în noaptea dintre ani.

Recent inaugurată, Dolce Vita Balroom pune la dispoziția doritorilor un pachet ultra all inclusive, cu un meniu diversificat, atât cu preparate tradiționale, cât și exclusiviste.

“Am pregătit un program care să îi facă pe oameni să se bucure și să uite de anul acesta care a fost destul de greu și de apăsat pentru toți și să pășim cu toții în anul viitor cu încrederea că 2022 ne va aduce lucruri pozitive”, a spus Alex Motoc, director Dolce Vita Balroom.

Sala se află pe centura municipiului, lângă sediul Mentor Beton. Oaspeții sunt așteptați cu oferte atât pe partea de gustări, cât și pe partea de băuturi. “Pregătim gustări alese, dar vom avea și un cort tradițional, în care vom servi gustările de sezon, caltaboși, șunculiță, cu băuturi calde, cum ar fi vin fiert și țuică fiartă”, a mai spus organizatorul evenimentului.

Atmosfera va fi întreținută de artiști îndrăgiți, printre care Emil Badea, Elisabeta Vasile și Dumitru Vasilescu. ”Am gândit un program menit să le aducă oamenilor un strop de bucurie, să uite de anul acesta care a fost unul greu”, declară Motoc.

Vizualizări: 1,806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: