Politică

Ce om de afaceri a preluat partidul lui Dragnea la Gorj

Viorel Petcu, un cunoscut om de afaceri gorjean, a preluat filiala Alianței pentru Patrie de la Gorj. Este vorba de partidul unde lider informal este Liviu Dragnea, fost președinte al PSD.

De altfel, Viorel Petcu a fost mulți ani în PSD, fiind consilier municipal la Târgu Jiu din partea acestui partid, în mandatul trecut. Și secretar executiv al APP Gorj este tot un fost social-democrat, fiind vorba despre Gherghe Milosteanu.

“Este un partid care încearcă să pună în prim-plan patria. Patria înseamnă o țară locuită, o țară împreună cu sufletele din interiorul ei”, a spus Viorel Petcu, președintele interimar al APP Gorj.

La rândul lui, Milosteanu a spus într-o emisiune al Gorj TV că așteaptă tinerii în partid, tineri patrioți care să țină cu țara, el dorind doar să dea o mână de ajutor pentru organizarea noii formațiuni. “Noi, ca partid, vrem să stopăm exodul oamenilor acestei țări”, a mai spus Milosteanu.

Viorel Petcu a spus că deocamdată nu stă în putința APP să facă altceva decât opoziție, asta până în 2024, când partidul va avea candidați la alegeri.

Vizualizări: 3,118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: