Actualitate

CE Oltenia solicită serviciile unor alpiniști utilitari. Motivul!

CE Oltenia caută în această perioadă un prestator de servicii pentru lucrări la înălțime. Alpiniștii utilitari sunt necesari la termocentrala Turceni, pentru efectuarea lucrărilor de curățire a instalațiilor. 

”În timpul funcționării, în cazane se formează zgură și cenușă care se depun pe suprafețele de schimb de căldură, precum și la arzătorii și aspirațiile morilor. Pentru realizarea condițiilor de lucru în deplină siguranță a personalului care execută lucrări de mentenanță ale cazanelor, este necesar a se presta serviciul de curățire a zgurii și cenușii depuse în interiorul acestora. Aceste zone sunt greu accesibile, fiind necesară intervenția unei formații specializate (alpiniști utilitari) pentru efectuarea unor astfel de servicii”, se arată în caietul de sarcini al procedurii. 

În document se mai arată și că, din proiectare, nu există acces tehnologic în camera focar, astfel că specialiștii vor trebui să urce de pe grătarul de postardere, cu platforme sau pe cabluri agățate. 

Serviciile vor trebui efectuate la toate cazanele funcționale ale termocentralei, contractul fiind pe o perioadă de un an. Pentru aceste servicii, compania energetică a alocat un buget de 91 mii lei, fără TVA. Specialiștii interesați pot depune oferte până în data de 19 ianuarie, la Registratura CE Oltenia. 

Vizualizări: 1,749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: