Actualitate

Angajează auditor cu studii economice

Primăria orașului Rovinari organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante de auditor pentru compartimentul de audit intern.

Funcţia publică de execuţie vacantă este pentru compartimentul de audit intern din cadrul Primăriei orașului Rovinari. Condiţiile de participare pentru postul de auditor, clasa I, grad superior sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniile ştiinţe economice: Administrarea afacerilor, Contabilitate, Economie, Economie şi afaceri internaţionale, Finanţe, Cibernetică, statistică şi informatică economică, Marketing sau Management și vechime în specialitatea studiilor de minim 7 ani.

Proba scrisă se va susține pe data de 16  februarie, ora 11:00 iar data și ora probei de interviu se vor afișa pe site-ul instituției care organizează concursul odată cu afișarea rezultatelor probei scrise. Locul de desfăşurare a concursului este sala de ședinte a Consiliului Local Rovinari - Primăria oraș Rovinari, str. Florilor, nr. 2, județ Gorj. Dosarele de concurs se pot depune în perioada 16 ianuarie – 6 februarie, 

 

Vizualizări: 717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: