Actualitate

CE Oltenia cumpără brățări de identificare personalizate. Ce face cu ele!

Complexul Energetic Oltenia a inițiat o procedură de achiziție pentru cumpărarea de brățări de identificare personalizate. Acestea vor fi utilizate la Stațiunea Balneoclimaterica Băile Săcelu, odată cu punerea în funcțiune a bazei de agrement. 

În total, compania energetică cumpără 40.000 de brățări personalizate. Acestea vor fi de diferite culori, respectiv albastru, galben, roșu, verde și violet, societatea solicitând câte 8000 de bucăți pentru fiecare culoare. ”Brățările de identificare personalizate sunt necesare pentru accesul clienților în zona balneoclimaterică (bazine)/ zona de agrement a CRPFM Săcelu, din localitatea Săcelu, județul Gorj și identificarea acestora în timpul sezonului estival 2022”, se arată în caietul de sarcini din procedura de achiziție. 

Compania este dispusă să plătească pentru brățările ce vor fi alocate clienților bazei de agrement suma de 7200 lei, fără TVA. Firmele interesate să vândă companiei energetice astfel de articole pot depune ofertele până în data de 21 aprilie, ora 10.00, pe e-mail. Printre altele, brățările trebuie să fie rezistente la apa sărată, să fie personalizate cu sigla societății. Mai trebuie să nu fie iritante. 

Accesul la bazinele bazei de tratament a CE Oltenia de la Săcelu se va face pe baza brățărilor personalizate și a bonului fiscal, ce vor fi eliberate la casa de bilete a unității. 

Vizualizări: 2,606

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: