Actualitate

CE Oltenia caută operator de transport pentru naveta energeticienilor. Cerințe: scaune moi și șoferi amabili

Complexul Energetic Oltenia a inițiat o procedură de achiziție pentru contractarea unei societăți care să asigure servicii de transport pentru salariații de la Sucursala Electrocentrale Rovinari, de la domiciliu la locul de muncă şi retur. 

Aproape 3.5 milioane lei a pus la bătaie compania energetică în acest sens, urmând să încheie un contract cu prestatorul acestor servicii pe o perioadă de 12 luni. Transportatorul va asigura deplasarea energeticienilor pe mai multe trasee, în diverse localități ale județului. 

Operatorul de transport care va asigura aceste servicii va fi desemnat în 30 septembrie, în urma unei licitații. Până atunci, CE Oltenia primește oferte de la societățile interesate să asigure transportul energeticienilor de la centrala din Rovinari în următorul an. 

Prestatorii trebuie să țină cont de cerințele minime impuse de companie. Mai exact, scaunele mijloacelor de transport trebuie să fie moi și tapisate, să fie dotate cu instalație de încălzire independentă de motor și cu instalație de aer condiționat, iar ferestrele trebuie să fie din geam securizat, cu dispozitive parasolare. 

O altă cerință este ca șoferii ”să aibă o atitudine amabilă și politicoasă, că acorde timp suficient pentru îmbarcarea și debarcarea, să supravegheze urcarea și coborârea, să nu circule cu ușile deschise, cu pasageri pe scări sau care să stea în picioare”, se arată în caietul de sarcini al achiziției. 

Vizualizări: 3,354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: