Actualitate

CE Oltenia a cumpărat piatra necesară pentru drumurile din cariere

CE Oltenia a cumpărat recent piatră de carieră, concasată, sort 40-63 mm, pentru amenajarea drumurilor din carierele miniere. Peste 844 mii lei va plăti compania energetică pentru această achiziție.

”Produsul este necesar pentru asigurarea infrastructurii drumurilor tehnologice în cariere, aliniamente de benzi transportoare, precum şi pentru amenajarea platformelor de revizie la utilajele de mare capacitate”, se arată în anunțul de atribuire. 

Mai exact, CE Oltenia a cumpărat 1800 de tone de piatră de carieră pentru UMC Motru- sectorul Lupoaia, 4200 de tone pentru UMC Roșia Peșteana- sector Roșia, alte 2100 de tone pentru UMC Rovinari- sectorul Pinoasa, 2400 de tone pentru UMC Jilț- sector Jilț Nord, dar și 2800 de tone pentru sectorul Jilț Sud. Societatea a mai achiziționat și 3320 de tone pentru UCM Motru-sector Roșiuța, precum și 2900 de tone pentru UMC Rovinari-sector Tismana. 

Piatra va fi asigurată de societatea Romferex Import Export SRL din comuna Bălești. Contractul cu furnizorul a fost încheiat în data de 20 martie. 

 

Vizualizări: 1,347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: