Actualitate

Burlan: Încă mă încearcă sentimente de tristețe

Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, a vorbit la un post de televiziune despre momentul în care a fost schimbat din funcție, după teribilul accident de muncă de la Cariera Jilț Sud, în care au murit trei oameni.

“Încă mă încearcă sentimente de tristețe, nu am mai experimentat un astfel de caz. La momentul respectiv mi s-a cerut demisia și, dacă demisia mea ar fi însemnat redresarea lucrurilor imediat, mi-aș fi dat demisia fără să stau pe gânduri. Poate de aceea am ezitat să îmi dau demisia, pentru sunt una dintre persoanele care știu care sunt prioritățile în companie. Timpul a fost dușmanul meu. În plus, am avut încredere în oameni, am avut încredere în ceea ce mi se raporta”, a spus Burlan la Gorj TV.

La momentul accidentului de muncă, în ianuarie, Directoratul era nefuncțional. “În Directorat, fiecare aveam anumite responsabilități. La momentul accidentului eram doi membri în Directorat și vina aparține Consiliului de Supraveghere. Existau nominalizările făcute, doar că cuiva nu i-a plăcut una din propuneri, care acum este membru în Directorat”, a mai spus Burlan.

Deși au trecut două luni și jumătate, condițiile de muncă nu s-au schimbat vizibil. “Măsuri au fost luate atunci, imediat, pentru îmbunătățirea condițiilor, dar nu cred că s-a schimbat radical situația. Acum vremea și permite refacerea căilor de acces, s-a învățat ceva din acest trist eveniment. Nu cred că s-au îmbunătățit condițiile foarte mult și nici nu se putea în două luni”, a precizat fostul manager.

“Lucrez de 34 de ani în această companie, nu am avut o astfel de situație și nici nu aș fi vrut să am”, a concluzionat Burlan. 

Vizualizări: 1,852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: