Actualitate

Ce firme se vor ocupa cu întreținerea drumurilor din carierele CE Oltenia

CE Oltenia a atribuit recent un contract de peste 14 milioane de lei pentru închirierea de utilaje și echipament de construcții cu operator. Câștigătoare a fost desemnată o asociere de firme, la care lider este Uzina Rominex SRL. Printre lucrările ce vor fi executate în cadrul acestui contract se află și cele privind amenajarea drumurilor de acces în carierele miniere ale companiei energetice.   

”Prin contractarea acestor lucrări se va asigura funcționarea utilajelor de mare capacitate din carieră care presupune execuția de lucrări de nivelare a platformelor de vehiculare a excavatoarelor cu rotor și a mașinilor de haldat, împingerea unor volume de steril, nivelarea materialului depus cu mașinile de haldat, întreținerea drumurilor de acces în carieră și la fronturile de lucru a acestor utilaje”, se arată în anunțul de a atribuire a contractului. 

Din asocierea de firme mai fac parte Maninter Car SRL, SC Transport Prestări Servicii cu Utilaje Terasiere Mehedinți S.A., SC Dogerik Trans SRL, SC Romferex Import Export SRL, SC Nic &Den Explorer SRL și Lousiana SRL. În cadrul contractului, acestea au calitate de asociați.     

Vizualizări: 2,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: