La modă

Ce bonusuri pot incasa romanii in cazinourile online

Prin intermediul unei conexiuni la internet avem in ziua de astazi posibilitati nenumarate de distractie in mediul online, indiferent ca navigam de pe laptop, desktop, tableta sau mobil. Una dintre metodele de relaxare tot mai populare in Romania este reprezentata de jocurile din cadrul cazinourilor online.

Pe langa o gama variata de jocuri si de o experienta de joc inedita, aceste cazinouri de pe internet ofera in momentul de fata si bonusuri interesante. Tocmai despre acest subiect iti voi oferi detalii in cadrul acestui articol, din care vei afla care sunt tipurile de bonusuri de care poti profita si tu in cazinourile online.

Bonusuri gratuite fara depozit

Fara dar si poate, bonusurile gratuite, adica cele care nu necesita realizarea niciunei depuneri in cont, sunt cele mai populare si mai cautate de catre toti jucatorii romani pasionati de cazino. Astfel, fara niciun risc financiar din partea ta si fara sa scoti vreun ban din buzunar, cazinoul te va recompensa cu un bonus fara depunere.

Exista practic doua tipuri de bonusuri gratuite de care poti beneficia: fie bani bonus, fie rotiri gratuite in cadrul jocurilot slot.

La orice oferta ne-am referi, e clar ca aceste bonusuri nu trebuiesc ratate de catre niciun roman, fiindca de pe urma lor vei avea doar de castigat.

De regula, bonusurile fara depunere se acorda jucatorilor noi inscrisi pe site si care indeplinesc procedura de verificare a contului.

Totusi, poti intalni bonusuri gratuite de acest tip si pentru clientii existenti, care sunt recompensati uneori pentru activitatea inregistrata in cont sau primesc chiar un cadou de ziua lor de nastere.

Rotiri gratuite

Daca este sa ne referim la bonusurile la depunere, atunci cele cu rotiri gratuite sunt cele mai interesante. Aproape toate cazinourile online ofera in ziua de astazi rotiri gratuite drept bonus pentru clientii noi. Asa se intampla si in cazul platformei Gets Bet, astfel ca iti recomand sa vezi aici promotia cu rotiri gratuite la Gets Bet.

Dupa ce vei realiza o depunere in contul tau, cazinoul iti va oferi drept bonus un anumit numar de rotiri gratuite.

Acestea le vei putea utiliza in cadrul unui anumit slot si de regula, numarul de free spins (rotiri gratuite) este unul fix, indiferent de suma cu care iti vei incarca contul.

Rotirile gratuite iti vor oferi sansa de a te distra la sloturi video gratis. Pur si simplu accesezi slotul sau unul dintre sloturile eligibile si vei putea incepe sa utilizezi rotirile gratis, fiind vorba, de cele mai multe ori, de sute de astfel de jocuri gratuite.

In urma utilizarii free spins, tu vei pastra in cont profitul generat de acestea, care in unele cazuri este creditat ca si fonduri cash, deci nu exista conditii de rulaj.

Promotiile cu invartiri gratuite sunt foarte interesante deoarece in urma lor poti obtine castiguri frumoase. La sloturile online moderne orice invartire poate fi una de exceptie, care sa iti aduca un castig foarte bun, deci e clar ca merita sa profiti de asemenea bonusuri.

Bonus procent din suma depozitata

Un alt tip de bonus foarte popular in ziua de astazi si care este oferit de aproape toate cazinourile de pe internet este cel de tip procent din suma depusa. Astfel, atunci cand vei face o depunere in cont, pe langa banii tai, cazinoul va suplimenta depunerea cu bani bonus.

Cu cat vei depune mai mult, cu atat vei primi si un bonus mai mare, deoarece aceste oferte sunt de tip procentual. De regula, cele mai comune bonusuri sunt cele de 100%, care iti vor dubla practic depunerea, insa poti gasi si bonusuri cuprinse intre 50% si 200%.

Trebuie sa stii ca pentru fiecare astfel de oferta exista si o suma maxima de bonus ce poate fi acordata. De exemplu, daca bonusul maxim este de 100% pana la 500 lei, iar tu depozitezi 700 lei, sa zicem, atunci vei primi bonus din partea cazinoului 500 lei, adica pragul maxim.

Pe langa cele 3 bonusuri amintite mai sus, mai poate fi trecut in revista si cashback-ul. Este insa o promotie rar intalnita, care se refera la faptul ca vei primi inapoi o parte din banii pierduti la cazino intr-un anumit interval de timp.

Toate aceste promotii sunt disponibile atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti. In plus, odata ce iti creezi cont pe un site de cazino vei descoperi multe alte posibilitati de a incasa bonusuri atractive.

Asadar, ofertele promotionale sunt la tot pasul pe platformele de jocuri online, deci atunci cand vrei sa te distrezi vei beneficia de cele mai atractive si avantajoase bonusuri posibile.

Vizualizări: 286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: