Actualitate

Ce așteptări au sindicaliștii de la Marius Negru

Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia au așteptări mari din partea noului secretar de stat din Ministerul Energiei, Marius Negru.

Reprezentanții salariaților își doresc ca Negru să aibă aceeași abordare față de companie, așa cum a fost și în trecut. „Consider că a fost o relație corectă. Atât pentru noi, cât și pentru salariații Complexului Energetic Oltenia. Așteptările, de ce să mint, sunt unele destul de mari și cred că nu o să uite niciodată că a deținut o funcție destul de importantă în cadrul CE Oltenia și sper să aibă aceeași atitudine și în cadrul ministerului. Sper ca acest lucru să se regăsească în tot ceea ce o să facă pentru CEO, din această poziție”, a declarat președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe. 

Cine este Marius Negru

Marius Antonie Negru a fost membru al Directoratului Complexului Energetic Oltenia. Acesta este absolvent al Universității ”Constantin Brâncuși”, unde a urmat Facultatea de Inginerie-Tehnologia construcțiilor de mașini, Mecanică, Instalații Mecanice.

A activat în domeniul energetic începând din anul 1992, fiind angajat al SC Foraje Sonde SA, Distrigaz Sud Rețele SA, Hidroelectrica SA, inclusiv al Complexului Energetic Oltenia.

 

Vizualizări: 1,666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: