Politică

Ce are sula cu Prefectura? Cum țipă prefectul la jurnaliști în conferința de presă!

Comportament de tot râsul al prefectului Iulian Popescu într-o conferință de presă. În speranța că mai adună o mână de voturi pentru partidul senatorului, a convocat jurnaliștii la Prefectură și a început să recite despre cum spitalul de la Târgu Jiu e singurul din țară unde e deficit de medici. Când jurnaliștii i-au atras atenția că situația nu e deloc singulară și că lipsa de medici e problemă națională, prefectul și-a ieșit din fire.

A dovedit încă o dată că pălăria de prefect îi vine precum cupola stadionului "San Siro" și n-a știut deloc cum să răspundă decent întrebărilor din conferința de presă. Când s-a împărțit bunul simț, n-a fost la lecție.  

Întrebat dacă știe că și la spitalul din Turceni există o problemă similară și că și acolo e lipsă de medici, prefectul s-a limitat să spună că de acolo nu are reclamații de la cetățeni și a refuzat să mai discute despre zona Turceniului, zonă controlată de PNL. „Altă întrebare!”, a spus, cu nasul pe sus, Iulian Popescu.

Jurnaliștii au insistat și i-au spus prefectului că problema de la Târgu Jiu e în toată țara. Peste tot lipsesc medici. „Terminați cu prostiile astea!”, a răspuns prefectul. „Este inacceptabil să politizați acest aspect”, a continuat el.

Una peste alta conferința a fost un fel de RXF dezechilibrat, jurnalistul Costin Soare pricopsindu-l pe prefect cu vreo țânșpe cucuie în cap, tăvălindu-l tot meciul. Antrenorul și maseurul prefectului, Darcis Naju Magnet a pregătit degeaba pungile cu gheață, fiindcă nu a mai apucat să intervină decât pe final cu ceva mângâieri pe creștetu-i denivelat. Se mai auzea așa... vag, o tentativă de jurnalist încercând să-i șoptească prefectului că punctul 5 din "raportul corpului controlat" de la teatru, îl incriminează înainte de toți și de toate pe Marian Negrescu! Suntem convinși că urmează dezvăluiri senzaționale în acest sens. Glumesc, nu are pixul pastă. 

În fine, trist pentru gorjeni este că Iulian Popescu nu a făcut decât "scenarită politică" de când a fost uns prefect. Rămâne de văzut până când se mai întâmpla acest lucru și cât vor mai suporta și liberalii să se mai facă de râs cu un asemenea personaj care își iubește sula, dar care n-are nicio treabă cu Prefectura. Așa că îi spunem noi lui: Termină cu prostiile, că ți s-a dus buhul de păcălici! 

Vizualizări: 4,809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: