Eveniment

Câte amenzi au dat polițiștii în 7 zile

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au acționat, în perioada 30 ianuarie– 5 februarie, pe drumurile din județ, în vederea depistării conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, consumă alcool sau substanțe psihoactive.  Au fost vizați inclusiv șoferii care utilizează telefonul mobil la volan fără un dispozitiv de tip ,,mâini libere”, precum și cei care nu acordă prioritate de trecere pietonilor.

Atât bicicliștii, cât și pietonii au fost în atenția oamenilor legii, principalul obiectiv fiind acela de a-i conștientiza cu privire la riscurile la care se expun atunci când nu respectă normele legale.

Activitatea de transport public de persoane a fost de asemenea supusă atenției polițiștilor.
În cadrul activităților de control, polițiștii au aplicat 1.670 sancțiuni contravenționale, fiind constatate în flagrant delict 7 infracțiuni în domeniul circulației rutiere.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 129 de permise de conducere.

De precizat este faptul că în perioada menționată nu au fost comise fapte care să aducă atingere unui climat de ordine și siguranță publică a cetățenilor și nu a fost înregistrat niciun eveniment rutier grav, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 583

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: