Eveniment

Răpită şi încuiată în portbagajul unei maşini în flăcări

O femeie care a fost forţată de partenerul său să intre în portbagajul unui autoturism, căruia ulterior i-ar fi dat foc, a fost salvată la timp de polițiștii din București.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost sesizaţi la timp de femeia care fusese băgată cu forța în portbagajul mașinii sale de către partenerul său. Aceasta avea asupra sa telefonul și a reușit să se depisteze locația în care se afla, fiind salvată la timp de polițiști.  

"Operatorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reuşit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliţie aflate în serviciu. În jurul orei 4,50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism, au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit pentru scoaterea femeii din portbagaj şi pentru stingerea incendiului cu extinctoarele din dotare", se precizează în comunicatul poliției.

Incendiul din mașină a fost stins și la fața locului a sosit și un echipaj de salvare. 

După acest incident, în zona unei staţii peco din apropiere a fost depistat conducătorul auto reclamat de femeie, care a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere.

Poliția a mai informat că acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezenţa unei substanţe interzise în organism.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Vizualizări: 1,457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: