Eveniment

Cât de băuți s-au suit la volan

Un bărbat de 33 de ani, din comuna gorjeană Albeni, a fost prins marți la volan având o concentrație de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta conducea pe pe D.J. 675 Albeni.

Un alt bărbat, de 47 de ani, din orașul Rovinari, conducea pe D.E. 79 Drăguțești, având o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și un bărbat de 53 de ani, din municipiul Vulcan, județul Hunedoara, conducea pe strada Bumbești, din orașul Bumbești Jiu, având o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“Toți conducătorii auto au fost transportați la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, ocazie cu care bărbatul din Vulcan a refuzat categoric recoltarea”, a transmis IPJ Gorj.

În cauze s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de persoane care se află sub influența alcoolului, respectiv refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vizualizări: 1,383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: