Eveniment

Văduva pacientului Covid: Adrian nu a murit, ci a fost omorât

Mai multe anchete au fost anunțate după ce șeful Sanepid Gorj, Adrian Dobrin, a murit sâmbătă seara, având infecția Covid. Dobrin era într-o ambulanță, în drum spre un spital din Capitală, dar aparatul de ventilare s-a oprit după ce o siguranță s-a ars. “Sabotorii” a dezvăluit, în exclusivitate, că șefii Serviciului de Ambulanță Gorj au fost sesizați de câteva luni că sunt probleme cu aparatul de ventilare.

Au anunțat anchete Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, Departamentul pentru Situații de Urgență, prefectul de Gorj a trimis Corpul de Control, iar SAJ Gorj face o anchetă internă.

Cea care i-a fost soție lui Dobrin susține într-o postare pe facebook că acesta nu a murit, ci a fost omorât. Mai mult, promite că o să lupte pentru a demonstra asta. “Acum, că mi-am așezat EROUL într-o odihnă vesnică, cu puterile care mi-au mai rămas si cu spiritul puternic pe care mi l-a transmis, crescând lânga el de la vârsta de 22 de ani, mă folosesc de această rețea publică și vă declar următoare: eu am semnat și mi-am asumat riscurile deplasării la București pentru pacientul Adrian Dobrin, dumnevoastră "sistemul sanitar" ați semnat și v-ați asumat riscurile pentru echipamentele deținute? Adrian nu a murit, ci a fost omorât, iar în codul penal se numește crimă. Îți promit că o să mă lupt, Adrian!”, a scris Georgiana.

Vizualizări: 4,186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: