Social

Cât costă să demolezi trei blocuri

Peste două milioane de lei pune la bătaie Primăria Mătăsari, pentru a demola trei blocuri din localitate, care zac în paragină de trei decenii.

“Lucrarea presupune desfiintarea (demolarea) a 3 blocuri nefinalizate, cu destinatia locuinte colective, construite in jurul anilor 1985 si amenajarea terenului. Aceste constructii executate din panouri mari prefabricate din beton armat nu au fost finalizate pina in prezent si nici conservate. Datorita faptului ca aceste lucrari de constructii nu au fost conservate sau protejate, se afla intr-un stadiu avansat de deteriorare, punand in pericol persoanele ce locuiesc in blocurile adiacente. Gradul de uzura al constructiilor este avansat din punct de vedere fizic si moral, cu un aspect arhitectural ce nu mai corespunde aspectului general al zonei”, se arată în anunțul de pe portalul de licitații publice.

Valoarea estimată a lucrării este de 2.074.850 lei. “Aceste constructii executate din panouri mari prefabricate din beton armat, sunt : A36 - o scara, A37- trei scari si A38- doua scari. Structura de rezistenta a constructiilor ce urmeaza a fi demolate este realizata dupa cum urmeaza: - fundatii continue din beton armat monolit - panouri mari prefabricate din beton armat pentru pereti - plansee prefabricate din beton armat - acoperis rece tip terasa”, se mai precizează în anunț.

Firmele interesate pot depune oferte până la data de 12 iunie.

Vizualizări: 777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: