Actualitate

Casele de pensii din Gorj și Dolj eliberează decizii de pensionare pe Legea 197

"Fraților! După lupte seculare, care au durat aproape treizeci de ani…"deciziile de pensionare pe Legea 197 au început să curgă. 

 Aflăm că astăzi este pentru prima dată când instituția Casei de Pensii Gorj, la doi ani de la promulgare, aplică această lege și mai mulți angajați din C.E.Oltenia au fost notificați precum că le-au fost emise deciziile pe legea nr.197. Deciziile de pensionare nu se eliberează numai în Gorj, ci și în Dolj, județele în care aceste instituții au ținut în așteptare dosarele minerilor și energeticienilor din CEO. 

”În această săptămână primesc decizia de pensionare! Am fost înștiințat de Casa de Pensii Dolj”, a spus unul dintre salariații CEO de la Ișalnița.

Una peste alta, după o întreagă tevatură, după îndelungi scenarii și regii ieftine, după ce politicienii vs sindicaliștii "au dus bătălii crâncene", iată că o etapă a luat sfârșit. Bravo! Apropo de vânătorii de lauri, CEO este bine, sănătos…"are și viitor" din ce am înțeles. Cred că putem dormi liniștiți pe mai departe! Sau, nu?!

Vizualizări: 2,454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: