Actualitate

Jan Popescu: Au discutat cu premierul României și nu au obținut nimic

Președintele executiv al SMEO Rovinari, Jan Popescu, a spus că, din punctul lui de vedere, liderii Energia Rovinari nu au obținut nimic de la discuția cu premierul Marcel Ciolacu.

“Vă spun cu tristețe că, dacă în locul celor doi colegi care au discutat cu premierul României și nu au obținut nimic, dacă în locul lor erau liderii celorlalte sindicate, erau linșați”, a spus Jan Popescu la Radio Infinit. “Ne-am întors de unde am plecat”, a mai spus liderul sindical, care spune că pensiile se calculează ca și până acum, pe Legea 74/2021.

Jan Popescu observă că au apărut scandaluri între protestatarii pentru Legea nr.197. Președintele executiv al SMEO face trimitere la o postare recentă a lui Vasile Tivig, care este, în opinia sa, ”un atac direct și fără precedent” la adresa liderilor Sindicatului Energia Rovinari, Constantin Mitrescu și Manu Tomescu. Este un semn, spune Jan Popescu, că oamenii își dau seama încet-încet că au fost alte interese în spatele acestora.

Asta a fost mai mult decât evident, încă din primele zile de protest văzându-se că Tomescu și Mitrescu aveau dublă agendă, radicalizând și ostilizând pe oricine încerca să le vină alături, doar pentru că ei aveau o altă miză. Sub paravanul reducerii vârstei de pensionare, au distras atenția de la adevăratul genocid economic numit PNRR și Plan de Restructurare!!! Aici era miza subterană a USR-ului de fapt, iar cei doi executau întocmai ce le trasa liderul Miruță. În concluzie, Jan Popescu, cât și ceilalți sindicaliști, ar fi bine să tacă din gură, dacă nu au spus aceste lucruri atunci când trebuiau! 

 

 

Salariații CE Oltenia sperau nu numai să se pensioneze cu 13 ani mai devreme, ci și ca pensiile lor să se calculeze pe condiții speciale.

 

Vizualizări: 3,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: