Actualitate

Ce spune medicul Bogdan Niculescu despre preluarea conducerii spitalului

Medicul ortoped Bogdan Niculescu nu este interesat să preia în viitorul apropiat funcția de conducere într-un spital de stat. Niculescu afirmă că este preocupat să-și desfășoare activitatea cât mai bine la clinica privată proaspăt inaugurată și nu are de gând să se ocupe de managementul unei unități spitalicești.

Cutumele din sistemul medical și acele reguli nescrise, sunt cunoscute lucrătorilor din sistem și evident că descurajează medicii profesioniști în a cuteza să se înhame la proiecte, aproape imposibil de realizat. 

„Nu! În momentul de față nu! Nu cred că o să fie cazul nici pe viitor. La privat, da! Cum am și făcut în momentul actual. Eu conduc aproape toată activitatea din clinica nouă. Nu cred că în următorii 10 ani … adică, o să fiu preocupat cu siguranță de activitatea asta. Scopul meu este să o dezvolt cât de mult pot și să ofer servicii medicale, iar partea financiară o să vedem ulterior. Ceea ce facem acolo, așa am gândit cu principalul finanțator, este să facem exclusiv medicină”, a declarat medicul Bogdan Niculescu.

 

Bogdan Niculescu este unul dintre cei mai apreciați medici ortopezi din România și activează de câteva săptămâni la o clinică privată din Târgu Jiu.

Vizualizări: 10,268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: